Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Faceoffices

Πάμε να κάνουμε μια περιήγηση στα άδυτα των αδύτων των γραφείων του Facebook; Οσο προλαβαίνουμε γιατί σύντομα η εταιρία κοινωνικής δικτύωσης θα την κάνει για άλλα γραφεία...

Από το κοντινό παρελθόν...


Αυτή η φωτογραφία θα πάει αρκετούς από εσάς πολύ πίσω στο παρελθόν. Οταν η αγαπημένη μας Google χρειαζόταν 30 (!!!!) μέρες για να επεξεργαστεί κάποιο αίτημά μας...

Σας θυμίζει κάτι;


Ο Joker φαίνεται ότι δεν ήταν προϊόν φαντασίας αλλά υπαρκτό πρόσωπο. Δείτε τη φωτογραφία του γερμανού ηθοποιού Conrad Veidt_ειδικά τη συγκεκριμένη από την ταινία The man who laughs...


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Πάλι από την αρχή...

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να υπογραφεί το πρώτο μισθωτήριο για γραφεία στο "Freedom Tower" που θα χτιστεί στη θέση των Διδύμων Πύργων. Eκεί η κινεζικής "σημαίας" εταιρία Vantone θα νοικιάσει 190.000 τ.μ.. Η κατασκευαστική "Port Authority" ανέλαβε την κατασκευή ενός Πύργου Ελευθερίας 102 ορόφων στη θέση των κατεστραμμένων Πύργων. Αναμένεται να ολοκληρωθεί δε, το 2013.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Εφαγες Obama σήμερα;


Δεν είναι photoshop, δεν έχετε παραισθήσεις! Είναι όντως τα νέα κατεψυγμένα δάχτυλα του Οbama!!! Oμως, σοβαρά τώρα... Αυτή η Obama-mania που έχει κατακλύσει τον πλανήτη, πρέπει να σταματήσει κάπου!

Τελικά το youtube δημιουργήθηκε για τα κατοικίδιά μας!

(...Και για εμάς που δεν έχουμε!) Πόσα κομμάτια ζαμπόν μπορεί να βάλεις πάνω στη μύτη ενός σκυλάκου πριν τους.. επιτεθεί; Η πόσα γαριδάκια σε σχήμα κόκκαλου; Πόσες μπανάνες μπορείς να τοποθετήσεις δίπλα σε μια συμπαθέστατη μαϊμουδίτσα πριν τις κάνει μιαμ; Οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί!

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Χρώμα! Κι άλλο χρώμα!

Tην περασμένη Πέμπτη, στην Ινδία και άλλες χώρες που φιλοξενούν ινδουιστικούς πληθυσμούς, γιορτάστηκε με κάθε... χρώμα, το Φεστιβάλ των Χρωμάτων, το Holi.Πρόκειται για την γιορτή υποδοχής της Ανοιξης αλλά και της κυριαρχίας του καλού πάνω στο κακό. Ενα μίγμα μπογιάς σε σκόνη και νερού "έπεσε" ηρωικά, κυριολεκτικά παντού! (Mε κλικ στον τίτλο της ανάρτησης, δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το χρωματιστό φεστιβάλ!)

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ιδού και το επίσημο videoclip!

Για να μην ξεχνιόμαστε... Του χρόνου οι Eurofans θα περιδιαβαίνουν τους Νορβηγικούς δρόμους...

Eίναι λίγα αυτά που μας χωρίζουν...


H φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ιράκ. Την έκλεψα από το album ενός "φίλου" μου στο Facebook (μετ'αδείας of course!)

"Φανταστικές" φίλες!



Πρώτη ανάγνωση του εξωφύλλου του περιοδικού OK: H κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes κάνουν κολλητή παρέα με την κόρη του Brad Pitt και της Αngelina Jolie. Δεύτερη ανάγνωση: Στη φωτογραφία δεξιά βλέπετε την Suri να παίζει μόνη της. Η μικρή Shiloh προστέθηκε με φωτομοντάζ...ούτε πρασινάδες πίσω, ούτε τίποτα. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες αφού το περιοδικό κυκλοφόρησε με απολογία των εκδοτών για παρόμοια "πλακίτσα" με ανάλογο φωτομοντάζ που έκαναν στην Victoria Beckham!

Απίθανος νέος κόσμος!


EYEBORG-- The Two Week Trial from eyeborg on Vimeo.
Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο πείραμα: Δυο φίλοι (Rob Spence και Kosta Grammatis) γράφουν σελίδες ιστορίας "λινκάροντας" μια ασύρματη κάμερα μέσα σε ένα πρόσθετο μάτι με σκοπό ο, μέχρι πρότινος, "μονόφθαλμος" εκ των δύο, να καταγράψει σκηνές για επερχόμενο ντοκυμανταίρ. Δύσκολο να το καταλάβεις, φανταστικό να το βλέπεις να μπαίνει σε εφαρμογή!

Για περισσότερα, δείτε εδώ http://www.eyeborgblog.com/about/

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Κάποια δένδρα παράγουν περίεργους καρπούς...


Σε χώρες μακρινές, οι μικρές αρκούδες φύονται πάνω στα δένδρα...

Καλως ήρθες Star Trek και πάλι!


O σεναριογράφος της σειράς "Pushing Daisies" (αγαπημένο!) διετέλεσε και σεναριογράφος-παραγωγός του θρυλικού Star Trek. Είναι ο Bryan Fuller και ετοιμάζεται να γράψει μια νέα, φρέσκια εκδοχή του διαπλανητικού Star Trek διατηρώντας το κέφι και τα "χρώματα" των 60's. Eλπίζουμε μαζί με αυτά να επιστρέψουν οι μπλε σκιές στα μάτια, τα χαζά οπτικά εφέ και οι φόρμες από πολυεστέρα! Α, και τα αυτιά του δόκτωρος Σποκ παρακαλώ!

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Bήμα-βήμα


Ο μικρός δεν είχε ποδαράκια εκ γενετής για αυτό και από τότε χρησιμοποιεί πρόσθετα ποδαράκια. Οι γονείς του, έχοντας μεγαλώσει ένα καθ'όλα υγιέστατο (και ψυχολογικά)παιδάκι, τράβηξαν αυτή την φωτογραφία για να μεταφέρουν στο pc μας τη χαρά της ζωής (τους)! Φέρνει λίγο σε διάγραμμα ύψους ε;

Πωλείται όπως είναι βραβευμένο!


Είναι λυπηρό για τον Michael Jackson. Ο βασιλιάς της pop πουλάει ακόμη και τα βραβεία του... Ελπίζω να μη χρειαστεί να πουλήσει τις αναπνευστικές μάσκες και τις γάζες του... (για το κοινό καλό).

Ωραιότατο το συνολάκι σου γλυκιά μου!


Παρουσίασε και ο Alexander McQueen την κολεξιόν του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2009 χθες στο Παρίσι. Με αυτά τα ρούχα, μόνο μια πελάτισσα θα προσέλθει στο ταμείο... η BJORK!

Εκλεισε και το περιοδικό "Best Life"

Ακόμη ένα περιοδικό έκλεισε... Αρκετά το έκαναν νωρίτερα...

Ελπίζω να σταματήσει κάπου εδώ αυτή η παράλογη κρίση... αξιών, τιμών και αξιοπρέπειας.

To internet "καταστρέφει" τα εγκεφαλικά κύτταρα! Come on!

Ψαρώνω όταν βλέπω παιδάκια να "παίζουν" έτσι με το... διαβολικό Internet!

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Nα γιατί μας λείπει το βινύλιο...

Αν οι Beatles δεν είχαν παρελάσει από τον συγκεκριμένο δρόμο του Λονδίνου για τις ανάγκες του εξωφύλλου του δίσκου τους, θα είχε καμμία σημασία αυτό το βίντεο στην Abbey Road;

Υ.Γ. Φανταστείτε οι Beatles να ήταν Ελληνες και ο δρόμος κάπου στο Σύνταγμα... Τα μπινελίκια σύννεφο!

Μαθήματα σάτιρας από τον Jon Stewart

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Come on you muggles!

Εξασφαλίσαμε το trailer της έκτης συνέχειας του "Ηarry Potter and the half blood prince".

Τι θα δείτε περίπου: Στο ξεκίνημα της έκτης χρονιάς στη σχολή του Χόγκγουορτς, ο Harry ανακαλύπτει ένα βιβλίο, ιδιοκτησίας του "Ημίαιμου Πρίγκηπα" και το οποίο τον βοηθάει με "περίεργες σημειώσεις". Παράλληλα αρχίζει να του αποκαλύπτει πολλά για το σκοτεινό παρελθόν του Λόρδου Βόλντεμορτ... Περιμένουμε και την ταινία!

Είναι ο Οbama ή τα μάτια μου κάνουν... δημητριακά;

Σαν να μην μας έφτανε η παγκόσμια κρίση, δέχομαστε και σχεδόν σε καθημερινή βάση τέτοια χτυπήματα της τέχνης! Στο σημερινό... χτύπημα, η εικόνα του Ομπάμα είναι φιλοτεχνημένη από ανθυγιεινά υπερζαχαρωμένα δημητριακά (η συνήθεια βλέπετε δεν κόβεται!).

Oταν οι γάτες γίνονται κότες!

Ιδού πώς μετατρέπεσαι από τη μια στιγμή στην άλλη, από άγριος θηρευτής σε... loser!

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Αν αυτό δεν λέγεται Θεία Δίκη, τότε τι;

20 γράμματα του George Orwell δημοπρατούνται από τον οίκο Bonhams! Ο γραφικός χαρακτήρας του Βρετανού συγγραφέα είναι ευδιάκριτος στα μακροσκελή ερωτικά του γράμματα προς κάποιες κρυφές ερωμένες του, την Dennis Collings και την Εleanor Jaques. Ο Eric Arthur Blair (όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) έγινε παγκόσμια γνωστός με το προφητικό του βιβλίο «1984» προκαταβάλλοντας μας ουσιαστικά για την υπέροχη, αγγελικά πλασμένη τωρινή κοινωνία μας, πλήρως εκτεθειμένη στα μάτια του Μεγάλου Αδελφού. Και τα γράμματά του δεν πάνε πίσω. Χαρακτηρίζονται ως τα «πιο αποκαλυπτικά ντοκουμέντα» για τον συγγραφέα και αναμένεται να φτάσουν μέχρι και τις 40.000 στερλίνες. Μάλιστα, ο οίκος που κάνει την δημοπρασία ανακοίνωσε και ανατριχιαστικά προσωπικές λεπτομέρειες για τις οποίες κάνει λόγο ο συγγραφέας στα γράμματά του.

Και ο Zuckerberg στο Τwitter!

Ναι, συζητήθηκε η εξαγορά του Twitter από το Facebook την περασμένη χρονιά αντί 500 εκατομμυρίων δολλαρίων. Ναι, μόλις πριν λίγο ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg αποκάλυψε ότι έχει λογαριασμό στο Twitter υπό το ψευδώνυμο FINKD. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα είχε λογαριασμό με το ψευδώνυμο Zuck. Ο μικρός και θαυματουργός νέος δεν έκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον του για τη νέα παγκόσμια μανία και για το πώς θα καταφέρει να το εγκολπώσει στο Facebook. Ιδου και οι αποδείξεις για το νέο κόλλημα και του Mark Zuckerberg.

Γύρω-γύρω όλοι...


Τα χαρούμενα ζωάκια που βλέπετε, απολαμβάνουν το ένα την παρέα του άλλου. Μπορεί ένα δελφίνι να κάνει παρέα όμως με μια τίγρη; Τι να τα χωρίζει άραγε; Μήπως τίποτα;

Σιγά, σιγά...

Ο Jake Gyllenhaal εμφανίζεται λίγο γυμνός στην νέα ταινία "Prince Of Persia" που αναμένεται το 2010 στις σκοτεινές αίθουσες. Βασίζεται στο ομώνυμο videogame και ο Gyllenhaal υποδύεται έναν πρίγκηπα βουτηγμένο στις περιπέτειες... Από φωτογραφίες καλά πάμε πάντως... (Να προφέρω σωστά το όνομά του, ακόμη δεν το έχω καταφέρει.)

Προς πώληση η Βίβλος των comics

Το εικονιζόμενο δεν είναι ένα τυχαίο comic. Είναι το πρώτο τεύχος του "Superman and Friends" όπου πρωτογνωρίσαμε τους Lois Lane, Giovanni "John" Zatara και φυσικά τον Superman. Τώρα βγαίνει σε online δημοπρασία με πιθανότητα να φτάσει μέχρι και τα 400.000 δολλάρια, όπως λένε ειδικοί στα comics! Βρισκόταν για χρόνια καταχωνιασμένο σε σεντούκι κάποιου φαν του Superman τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά και φυσικά θα το αποχωριστεί με ιδιαίτερη δυσκολία. Κατά την διαδικασία της δημοπρασίας στο www.comicconnect.com κάποιος επέμενε να ανταλλάξει ακόμη και την Ferrari του! Προς το παρόν πάντως η τιμή του comic έχει φτάσει στα 18.000 δολλάρια και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15-3-2009 και ώρα 8:37 PM EST. Οσο οι μέρες περνούν, τα χτυπήματα θα αυξάνονται.

Τι κάνει όμως αυτό το comic τόσο μοναδικό;
*Πριν από τον Superman, δεν υπήρχαν υπερ-ήρωες. Αυτός ουσιαστικά γέννησε την ιδέα για τον Batman και τον Spiderman.
*Συν-δημιουργήθηκε από τους Jerry Siegel και Joe Shuster και εμφανίστηκε στα περίπτερα τον Ιούνιο του 1938. Τότε κόστιζε 10 σεντς.
*Από τα 100 που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι το μόνο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση (6/10 για τους γνωρίζοντες).
*Εκδόθηκε την εποχή του Κραχ κάτι που αντανακλάται και στις διαφημίσεις που φιλοξενούνται στις σελίδες του.

Ξέχασαν τη φωνή του Hollywood!

Και αν ξέχασαν την Eartha Kitt, τότε τι να πει και ένας Don LaFontaine. Σιγά την προσωπικότητα που χάθηκε από τις ζωές μας και τα trailer των ταινιών και θέλει και τιμές! Εχει δώσει την φωνή του μόνο σε 5000 trailers και εκατοντάδες διαφημίσεις, δημιουργώντας σχολή στην εκφώνηση παγκοσμίως και η Ακαδημία των Οscars απλώς παρέλειψε να κάνει οποιδήποτε αναφορά στην σημαντική αυτή απώλεια. No further comments!Kαι αν είναι αλήθεια ότι ο Don LaFontaine στη διαθήκη του έγραψε: “Please cremate me, give all my money to my family, and please, PLEASE make sure Queen Latifah sings a shitty song about me at the Oscars” τότε κάποιοι πρέπει να αισθάνονται %$#&$&^$&*&^*#^#$@#%

Ποια είναι η Eartha Kitt;


Μπορεί να πέρασαν αρκετές μέρες, ήθελα όμως να δω αν θα υπάρξει έστω και μικρή αναφορά στις παραλείψεις των κυρίων της Κινηματογραφικής Ακαδημίας. Ομως όχι. Κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων Οσκαρ, προβάλλεται ένα βίντεο με τις μεγαλύτερες απώλειες της σινεκοινότητας. Ομως φέτος έλειπε το όνομα μιας από τις μελωδικότερες φωνές που έχουν ντύσει μοναδικές ταινίες. Φυσικά και μιλάω για την Eartha Kitt! H Aκαδημία ούτε μια μικρή αναφορά δεν μπήκε στον κόπο να κάνει στην μοναδική φωνάρα που πέρασε από ταινίες και soundtracks! Iδού η λίστα όσων εγκατέλειψαν τον ξεχασιάρη αυτό κόσμο (ο Heath Ledger τιμήθηκε στην περσινή χρονιά):
Cyd Charisse, Bernie Mac, Bud Stone (executive), Ollie Johnston (animator), Van Johnson,
J. Paul Huntsman (sound editor), Michael Crichton (producer writer director), Nina Foch, Pat Hingle, Harold Pinter (writer), Charles H. Joffe (producer), Kon Ichikawa (director), Charles H. Schneer (producer), Abby Mann (screenwriter), Roy Scheider, David Watkin (director of photography), Robert Mulligan (director), Evelyn Keyes, Richard Widmark, Claude Berri (director). Maila Nurmi (”Vampira”), Isaac Hayes (actor musician), Leonard Rosenman (composer), Ricardo Montalban, Manny Farber (film critic), Robert DoQui, Jules Dassin (director), Paul Scofield, John Michael Hayes (screenwriter), Warren Cowan (publicist), Joseph M. Caracciolo (producer), Stan Winston (special effects), Ned Tanen (producer executive), James Whitmore, Charlton Heston, Anthony Minghella (director producer), Sydney Pollack (director producer actor), Paul Newman

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Wizard Of Munckins


Πέθανε πριν λίγες μέρες στα 91 του χρόνια, ένας από τους τελευταίους νάνους της ταινίας "Wizard of Oz" του 1939, ο Clarence Swensen.

Κλέψε πουλί μου, κλέψε








Μα θαυμάστε τα! Πετάνε ανάμεσα στο πλήθος και όποτε τους γυαλίσει κάποιο χρώμα παγωτού, το βουτάνε! Αξιοσημείωτο είναι ότι στις φωτογραφίες που θα βρείτε στο Link που σας παραθέτουμε, τα πουλιά αφήνουν ήσυχα τα παγωτά των μικρών παιδιών! Τα πάντα εν σοφία εποίησες! Ακόμη και τους κλέφτες!

Μια φορά τυχερός. Δυο; Χαζός!


Ο πιλότος Chesley 'Sully' Sullenberger πήρε το αεροπλάνο. Κι όχι για να το κατευθύνει ασφαλώς σε κάποιο ποτάμι αλλά για να κάνει ένα ταξίδι σαν απλός επιβάτης. Ομως δεν επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο της εργοδότριας εταιρίας του, της US Airways αλλά σε κάποιο ιδιοκτησίας της Virgin America!!! Ευτυχώς το θέμα δεν πήρε μεγάλη έκταση στην Αμερική, γιατί με τη διάθεση ηρωοποίησης που διακατέχει τις τελευταίες μέρες τους Αμερικανούς, εύκολα θα άδειαζαν οι πτήσεις της US Airways! Μέχρι το μέσον της πτήσης καθόταν στο κάθισμα με τον αριθμό 13F αλλά μόλις κατάλαβε ο κόσμος ποιος ήταν ο συνεπιβάτης τους, μεταφέρθηκε άρον άρον στην πρώτη θέση μετά χειροκροτημάτων.

Ηταν ζήτημα χρόνου...

Πού χάθηκε το Karate Kid;


Ερχεται remake του Karate Kid! Ομως δεν είναι αυτή η είδηση. Η είδηση είναι ότι στο ρόλο του Kid δεν θα βρίσκεται φυσικά ο Ralph Μαcchio αλλά ο γιος του Will Smith, Jaden. Ετσι, ο Will κάλεσε τον ορίτζιναλ Daniel Son για να διδάξει στον 10χρονο τα μυστικά της τέχνης του. Θα ρωτήσετε και καλά θα κάνετε: Είναι τόσο μεγάλο ταλέντο ο μικρός Jaden; Μπορεί, αλλά ίσως και να μέτρησε θετικά στην audition, ότι παραγωγός της σειράς είναι ο μπαμπάς Will Smith! (αριστερά ο Ralph Macchio στα 80's και δεξιά τώρα).


Απλά και ταπεινά!

Τελικά μου αρέσει η Michelle Obama. Μπορεί να μην έχει το κλασάτο ντύσιμο της Τζάκι και να μην μείνει στην ιστορία με τον τρόπο που έμεινε εκείνη αλλά ποιος είπε ότι η ιστορία γράφτηκε με ταφτάδες και ασορτί τσάντες; Η ιστορία της μόδας και της κατασκοπίας μπορεί.. H Michelle ανέλαβε τον ρόλο της πρώτης κυρίας της χώρας σε μια δύσκολη στιγμή, εν μέσω οικονομικής κρίσης. Ετσι, αποφάσισε να περάσει το μοντέλο του απλού και φτηνού ντυσίματος (σαφώς είναι και αυτό μέρος του πολύ καλού σχεδιασμού που υπογράφει η στενή ομάδα των συνεργατών του νέου Προέδρου). Οι μπαλαρίνες που συνηθίζει να φοράει, δίνουν την αίσθηση στον κόσμο ότι πατάει γερά στη γη. Και ο έρωτας που της δείχνει και της δίνει ο πρώτος πολίτης της Αμερικής, κάνει τις Αμερικανιδούλες να λιώνουν! Θέλετε κι άλλα; Εγώ όχι!

Ticket to Hollywood

Eισιτήριο για το Hollywood έβγαλε η συναρπαστικής ομορφιάς Frieda Pinto με τη συμμετοχή της στην ταινία Slumdog Millionare". Εχουμε και λέμε:
-Στη δεύτερη μόλις ταινία της, θα τη σκηνοθετήσει ο Woody Allen. Τα γυρίσματα αρχίζουν τον Ιούνιο στο Λονδίνο*.
-Κόσμησε τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών της Αμερικής : Entertainment Weekly, Vanity Fair, Maxim, Vogue, Cosmopolitan κ.α.
-Η πανέμορφη 24χρονη βρίσκεται λίγο πριν την υπογραφή του συμβολαίου της με την Estee Lauder. Θα γίνει δηλαδή το πρόσωπο της εταιρίας σε όλο τον κόσμο μετά την Elizabeth Hurley και την Gwyneth Paltrow.
Θέλετε κι άλλα; Μα είναι μόνο η αρχή...
*Παρεμπιπτόντως με Frieda Pinto, Penelope Cruz, Scarlett Johansson να περιτριγυρίζουν τον άνδρα της, πόση σίγουρη μπορεί να αισθάνεται η Σουν Γι;

A lick 4 10$!

Η Drew Barrymore βέθηκε στο Late Night θέλοντας να βοηθήσει τον Jimmy Falon στην παρουσίαση του σόου. Ο παρουσιάστης μετράει μόλις μια εβδομάδα στην παρουσίαση του ιστορικού σόου του NBC. Κλήθηκε να γλείψει μια ροζ μπάλα του μπόουλινγκ με αντάλλαγμα 10 ευρώ! Και όπως είπε τα χρειαζόταν για να πληρώσει το ταξί για να πάει σπίτι της (περικοπές και στο NBC; Δεν πληρώνουν τα ταξί των καλεσμένων τους;). Η γλυκιά Drew τα κατάφερε! Την παράσταση έκλεψε το σκουλαρίκι που ως σωστή επαναστάτιδα έφηβη, πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα στην γλώσσα της!

Σ'αγαπώ αλλά μην χάνεσαι!

Το διπλανό κατασκεύασμα το βρήκαμε κάπου στο Internet. Δεν γνωρίζουμε αν είναι πραγματικό, αν κατασκευάζεται όντως και αν πωλείται (αντί 79 δολλαρίων)! Το κυριότερο: Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει άνθρωπος που το αγοράζει! Δείτε το όμως! Η εταιρία έχει απειλήσει ότι θα αρχίσει σύντομα να διαθέτει τα... προϊόντά της και στο διαδίκτυο!

Σημείωση: έχουμε κι άλλα κατασκευάσματα της ίδιας συνομοταξίας αλλά θα τα δημοσιεύουμε αργά και βασανιστικά!

Κι αν είναι ροζ, μην το φοβάσαι!


Χαίρομαι που βλέπω ότι (αν και διαφορετικό) το ροζ δελφινάκι δεν ταξιδεύει μόνο του. Οσοι το είδαν από κοντά, λένε ότι είναι ροζ από άκρη σε άκρη, έχει γυαλιστερό δέρμα και κόκκινα μάτια. Κάνει παρέα με τέσσερα άλλα δελφίνια (ένα από αυτά είναι η μαμά του) και είναι αλμπίνο. Πρώτη φορά θεάθηκε βόρεια του κόλπου του Μεξικό. Μάλιστα, έγινε ειδική σύσταση προς τους ανθρώπους που έσπευσαν στην περιοχή να το σεβαστούν: να το παρατηρούν από απόσταση όχι για πολλή ώρα, να μην το κυνηγούν και να μην το ενοχλούν. Κάτι που σίγουρα δεν βλέπω να γίνεται! Το ανθρώπινο είδος δεν φημίζεται για τέτοιες συμπεριφορές!

Ιt's snow or never!

Ειδυλλιακή εικόνα από τα πρόσφατα χιόνια στο Brooklyn... Xάσαμε την ευκαιρία μας για φέτος, άραγε; Τουλάχιστον στην Αθήνα; Δεν θα δούμε τέτοιες σκηνές λοιπόν;

Η Κate Winslet δεν θεωρεί ότι είναι sexy


Να ολοκληρώσουμε με την ειδησεογραφία γύρω από το όνομα "Kate Winslet". Η ηθοποιός δεν αρνήθηκ ποτέ μέχρι τώρα να κάνει γυμνές εμφανίσεις για να υπηρετήσει την υποκριτική τέχνη, σοκάροντας ίσως το συντηρητικό κινηματογραφόφιλο κοινό_θυμηθείτε τον "Τιτανικό" και το "The Reader". Ομως, o Hugh Hefner θεωρεί ότι έχει όλα τα προσόντα για να σοκάρει και το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Ρlayboy. Για αυτό και της έκανε πρόταση για γυμνή φωτογράφηση εξωφύλλου. Η απάντηση της ηθοποιού; Γέλασε δυνατά! Από τη μια γιατί πρόσφατα ανακοίνωσε την απόφασή της να αρνηθεί να ξαναεμφανιστεί γυμνή σε ταινία και από την άλλη γιατί πολύ απλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί είδωλο του σεξ! Μήπως η φωτογραφία διαψεύδει, τουλάχιστον, το δεύτερο;

Ενας μπαμπένιος μπαμπάς!

Ελάτε τώρα... Είμαστε μεταξύ μας. Παραδεχτείτε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ο μπαμπάς σας σάς ντρόπιασε δημοσίως. Σας έκανε να κοκκινίσετε λέγοντας τα δικά του. Εκανε σκηνή στον μανάβη γιατί η ντομάτα δεν μύριζε ντοματίλα όπως στην παιδική του ηλικία ή έκανε παζάρια σε κοσμική ταβέρνα! Γιατί λοιπόν τέτοιο κρα στην πλέον Academy Award Winner Κate Winslet; Στη φωτογραφία αριστερά η ηθοποιός με τον θρυλικό "μπαμπά". Τα μαγουλάκια του δεν είναι κόκκινα από την ντροπή του! Ηπιε λίγο παραπάνω βρε αδερφέ!
Ενώ δεξιά, εικονίζεται μέρες μετά την τελετή των Οscar παρέα με το αγαλματάκι. Χλωμό το βλέπω να το αποχωρίζεται στιγμή! Ούτε για να κάνει μπάνιο! Εξάλλου, το εργαστήρι που τα παρασκευά -ζει δεσμεύεται να αντικατα -στήσει κάθε αγαλματάκι που θα πάθει κάτι! Χρήσιμη θα βρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία και ο Danny Boyle ο οποίος δεν το πρόσεξε όσο έπρεπε και στα πάρτυ που ακολούθησαν της βράβευσής του για την ταινία Slumdog Millionaire",ψιλογρατζούνισε το δικό του.

Flashback


Κάποιες από εσάς μεγάλωσαν με το "Dirty Dancing"... Κάποιες δεν σταμάτησαν ποτέ να πηγαίνουν διακοπές μαζί με τους γονείς τους... Κάποιες έχουν γίνει χορεύτριες... και όλα αυτά με την ελπίδα να συναντήσουν κάποτε έναν άνδρα σαν τον Patrick Swayze! Ομως μία το κατάφερε! Και αυτή δεν ήταν άλλη από την Babe ή αλλιώς την Jennifer Grey. Στη φωτογραφία την βλέπετε αριστερά από τότε και δεξιά από τώρα. Mεγαλώνει όμορφα...

Αλλάζει το Facebook

Eξασφαλίσαμε το νέο "πρόσωπο" του Facebook για εσάς τους πολλούς και εθισμένους! Ιδού λοιπόν η νέα εμφάνισή του (μετά και από την τελευταία αλλαγή τον περασμένο Ιούλιο_λίγο περίεργη δεν σας φαίνετα η τόσο σύντομη ανανέωσή του;).Θα έχει real-time ανανεώσεις (θα twitterίζει πολύ λένε κάποιοι ειδικοί) ενώ θα επαναφέρει την μπάρα του μενού περιήγησης στα αριστερά. Θα τπάρχει και η δυνατότητα να φιλτράρετε (sic για την λέξη "σουτάρετε") ανεπιθύμητους μπλαμπλάδες. Αυτό το φρεσκάρισμα στο αγαπημενο Facebook έρχεται πολύ σύντομα.

Γιατί στεγάζονται σε μεγάλα κτίρια οι τράπεζες;

Ποτέ κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Ενας γκισές και μια ουρά είναι η τράπεζα... Χρειάζεται τίποτα άλλο; Κι όμως! Απαραίτητη είναι και η ύπαρξη τού πολυπόθητου χρηματοκιβωτίου. Γιατί πρέπει να είναι μεγάλα; Δείτε προσεκτικά την φωτογραφία που ακολουθεί. Βρήκαμε μαζεμένο ένα τρισεκατομμύριο δολάρια... Χμμμ... Δεν σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ε; Προσέξτε τότε στο άκρο αριστερά όπου υπάρχε ένας... άνθρωπος! Ετσι, λοιπόν καταλαβαίνετε τη διαφορά καλύτερα.
Τα οικιακά χρηματοκιβώτια από την άλλη, διατίθενται σε όλο και μικρότερα μεγέθη για ευνόητους λόγους. Επίσης: μετά την... απομάκρυνση από τη φωτογραφία, ελπίζω να μην είχαμε απώλειες, μικρέ κύριε στα αριστερά!

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Σίγουρη μέθοδος ασπρίσματος μαλλιών


Πάντως αν κοιτάξουμε αυτή τη φωτογραφία με τη δέουσα προσοχή (ο απελθείς πρόεδρος Bill Clinton εικονίζεται στα δεξιά στην αρχή της προεδρίας του και στα αριστερά παρακολοθυώντας με πλάγιο βλέμμα την πρώτη ομιλία του νέου προέδρου Barack Obama) θα διαπιστώσουμε ότι η προεδρία των ΗΠΑ ασπρίζει...Ελπίζουμε μόνο μαλλιά και όχι δέρμα ή μυαλά. Αν και πολιτικοί αναλυτές εκφράζονται με σιγουριά υπέρ του αντιθέτου...

You can't buy black hair!


Στην αριστερή φωτογραφία εικονίζεται ο πρώτος άνδρας των ΗΠΑ κατά τον Νοέμβριο. Στην δεξιά, τον βλέπετε όπως εμφανίστηκε μπροστά από τις φωτογραφικές κάμερες, χθες Τετάρτη! H διαφορά είναι εμφανής.

Από μικρός φαινόταν!




Πάντα παίζει με την κάμερα ο ιδιοκτήτης της Microsoft. Tόσο σήμερα (αριστερά) όσο και παλιότερα (δεξιά) στο ξεκίνημά του... ιδιαίτερα περιπαθώς μάλιστα!

Μόνη; Και το... ένστικτο;


Μπορεί να μην είναι η πρώτη...αλλά αφού μπορεί...γιατί όχι; Μιλάμε για την μόδα που αναγκάζει (?!) τις ώριμες κυρίες να επιλέγουν νεαρούς για να βρεθούν στο πλευρό τους. Ιδού και η Sharon Stone με το νέο της αμόρε.

Πάφα; Γκούχα!


Σε περίπτωση που είχατε αμφιβολίες... το κάπνισμα σκοτώνει! Ο εικονιζόμενος κύριος o oποίος στα 60s "αγκαλιάζει" ανυπόμονα στα δάχτυλά του το τσιγάρο της συγκεκριμένης καπνοβιομηχανίας, πέθανε χθες στα 68 του μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο των πνευμόνων και του λάρυγγα.

Oprah VS Larry King


Μπορεί εδώ να έχουμε ακούσει πολύ λίγα για την βρετανίδα Jade Goody, στην Αμερική να μην τη γνωρίζουν ιδιαίτερα, όμως στην Αγγλία, έχει χτυπήσει πρωτοσέλιδα ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο καιρό. Το επιδιώκει βέβαια κι εκείνη αφού προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί προκείμενου να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους αφού εκείνη δεν θα είναι μαζί τους για πολύ καιρό ακόμη (βρίσκεται στα τελυταία στάδια του καρκίνου). Τα τελευταία νέα θέλουν την Oprah Winfrey να δίνει μάχη με τον Larry King για την τελευταία συνέντευξη της καρκινοπαθούς. Γιατί πολλοί μπορούν να καυχώνται για την πρώτη συνέντευξη κάποιου αλλά... σκεφτείτε νούμερα που θα κάνει μια συνέντευξη που θα ξεκινάει κάπως έτσι: "Χαίρετε κυρίες και κύριοι. Αυτή που πρόκειται να δείτε είναι η τελευταία συνέντευξη της Jade Goody". Συναρπαστικό, δεν βρίσκετε;

O Jon Stewart στο τάγμα της Twitteroμανίας!

Tώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μήπως να εμπιστευτώ τον Jon Stewart? Τουλάχιστον ο άνθρωπος το παραδέχεται: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TWITTER και ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

Ι shink i so e pusikat!

Πρόκειται για νέα μόδα επικοινωνίας, το twittering... μπλα, μπλα, μπλα... Δείτε όμως τι συμβαίνει όταν οι σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης δεν το αφήνουν στην ησυχία του. Στην αρχή, η Barbara Walters στο TheView (κάτι σαν το "Εχουμε και λέμε" της ΕΤ1) προσπαθεί να εξηγήσει στις ομοτράπεζές της, τι είναι αυτό το.... το Twitter! Στη διάρκεια της συζήτησης (δεν έχω ιδέα πώς) μπλέκεται και το Myface (ίσως γιατί το Mybook δεν έχει εφευρεθεί ακόμη;) Ουφ... Κατέλαβε και το Αμέρικα η τρέλλα με το κωδικό όνομα "Νεανικά κοινά"; Ελεος, κυρία Μπάρμπαρα!

Και τώρα δείτε τι συμβαίνει την ίδια στιγμή στο Τwitter κάνοντας κλικ στην φωτογραφία που ακολουθεί!



Τώρα που το σκέφτομαι ωριμότερα... Δεν το αφήνουμε καλύτερα; Θα μάθω μόνη μου!

O mi Got!




Πολλές κυρίες τον βλέπουν στα όνειρά τους και κάποιοι κύριοι τον έχουν για πρότυπο...(δεξιά) Απολαύστε τον κύριο σε φωτογραφία από πάρτυ στη Σόφια (αριστερά)! Φαίνεται ότι δεν μπορεί να σταματήσει στα δυο ποτηράκια αλλά ούτε και στα δυο μπουκάλια! Καλό hangover!
 
eXTReMe Tracker